Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Τούρκεψε και το Χίλτον! Η Dogus βάζει χέρι στο ιστορικό ξενοδοχείο - Σύντομα και στο... Μαξίμου!

Τούρκεψε και το Χίλτον! Η Dogus βάζει χέρι στο ιστορικό ξενοδοχείο - Σύντομα και στο... Μαξίμου!

Μετά τον Φλοίσβο, τον Αστέρα Βουλιαγμένης και τον Κάμπο της Χίου οι τούρκοι επενδυτές της Dogus βάζουν χέρι και στο ιστορικό κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, το Χίλτον.
Όπως έγινε γνωστό, την Κοινοπραξία που απαρτίζεται από τις εταιρείες Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. και τη D-Marine Investments Holding B.V.,θυγατρική εταιρεία του Τουρκικού ομίλου Dogus, επέλεξε η Αlpha Bank ως προτιμητέο επενδυτή για το Hilton Αθηνών, κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών.


To Ηilton, που συμπλήρωσε φέτος 53 χρόνια λειτουργίας, διαθέτει συνολική δυναμικότητα 506 δωματίων, 22 εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και πλήθος άλλων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών. Ο όμιλος Dogus, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της Τουρκίας, δραστηριοποιείται σε 30 χώρες. Μεταξύ άλλων, αναπτύσσει δραστηριότητα στον χώρο του τουρισμού, της αυτοκινητοβιομηχανίας, των κατασκευών, της ενέργειας και της ψυχαγωγίας. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά του από τον τομέα των μαρίνων και συνεχίζει στον χώρο των ξενοδοχείων. Ειδικότερα, συμμετέχει στη μαρίνα του Φλοίσβου μέσω της D-Marine Investments Holding B.V με ποσοστό 32,2%.
Επίσης, κατέχει ποσοστό 90% στην εταιρεία KG Med Marinas, η οποία ελέγχει τις μαρίνες Γουβιών Κέρκυρας και Λευκάδας και το 75% της Μαρίνας Ζέας. H D-Marine Investments Holding B.V, που αποτελεί τον επενδυτικό βραχίονα του τουρκικού ομίλου στην Ευρώπη έχει βάλει στόχο όλες τις κερδοφόρες επιχειρηματικές μονάδες της Πατρίδας μας, τις οποίες η ανθελληνική κυβέρνηση ξεπουλά αφειδώς.
Δεν θα αποτελέσει έκπληξη οι τούρκοι της Dogus να κάνουν προσφορά και για το... Μαξίμου, για να εγκαταστήσουν εκεί το επιχειρηματικό κέντρο του σουλτάνου! 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkepse-kai-to-chilton-h-dogus-bazei-cheri-sto-istoriko-jenodocheio-sunto#ixzz4GqTdttpQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...