Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ομιλία για τις Θερμοπύλες στα Πολιτικά Γραφεία Λεμεσού

Ομιλία για τις Θερμοπύλες στα Πολιτικά Γραφεία Λεμεσού
Την Τετάρτη 7/9 στα Πολιτικά Γραφεία Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έγινε ομιλία από την συναγωνίστρια Μαρία Ευαγγέλου με θέμα την μάχη των Θερμοπυλών, την οποία δικαίως χαρακτήρισε μάχη των μαχών. Σε μια σύντομη αναδρομή στο χρονικό της μάχης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους 300 Λακεδαιμόνιους του Λεωνίδα και τους 700 Θεσπιείς του Δημόφιλου που έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στο πεδίο της μάχης. Ακολούθως η συναγωνίστρια παραλήρησε τον Εφιάλτη της μάχης των Θερμοπυλών με τους σημερινούς προδότες του Έθνους.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Επαρχιακός Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου ο οποίος αρχικά τόνισε πως η μάχη των Θερμοπυλών αναβίωσε μέσα από την Ιστορία με το "Μολών Λαβέ" του Αυξεντίου και στη μάχη του στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ το 1974 και τον Λοχαγό Σταυριανάκο. Εν συνεχεία ο Επαρχιακός Λεμεσού έκανε μια σύντομη ανάλυση της επικαιρότητας, μιλώντας κυρίως για τον εμπαιγμό της κυβέρνησης Ανα(ν)στασιάδη προς τον λαό και την πλήρη μυστικοπάθεια γύρω από τις συνομιλίες με τον Μουσταφά. Τόνισε όμως πως το ΕΛΑΜ αποτελεί την μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης και δεν θα επιτρέψει στον Ανα(ν)στασιάδη να τουρκοποιήσει την Κύπρο.
omilites 3afad
kosmos 825d2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...