Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Διαπραγματεύσεις με αρνητικό πρόσημο

Διαπραγματεύσεις με αρνητικό πρόσημο
Τα τελευταία 24ωρα γινόμαστε μάρτυρες συνεχιζόμενων αποκαλύψεων, που αφορούν τις συνομιλίες για το Κυπριακό και βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οι πλείστες εκ των οποίων προέρχονται από τα ΜΜΕ της κατοχής και της Τουρκίας.

Μέσα από την πλειάδα των αποκαλύψεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι οι συνεχείς ολέθριες υποχωρήσεις της Κυπριακής Κυβέρνηση και οι παράλογες απαιτήσεις της κατοχικής κυβέρνησης, που φαίνεται να υλοποιούνται με την δική μας εγκληματική ανοχή.
Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διερωτόμαστε ποιες είναι οι υποχωρήσεις που έχει προβεί η κατοχική κυβέρνηση, η Τουρκία, έναντι των δικών μας αξιώσεων. Καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ενημερώσει επίσημα τον Κυπριακό Ελληνισμό, τι έχουμε επιτύχει.
Δυστυχώς οι αδέξιοι πολιτικοί χειρισμοί μας έχουν καταντήσει από θύμα σε θύτη και ενώ έχουμε όλο το δίκαιο με το μέρος μας, σήμερα εκλιπαρούμε υποκύπτοντας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...