Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Όστις εταίρους δέδοικε, δούλος ων λέληθεν εαυτόν


Τους τελευταίους μήνες ακούγονται διάφορα συνθήματα περί επανενώσεως με τους μουσουλμάνους τούρκους «αδελφούς» μας, αλλά και για το πώς οφείλουμε να είμαστε φιλόξενοι απέναντι σε όλο αυτό τον συρφετό λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στη χώρα μας.
Διερωτάται κανείς από πού απορρέει όλο αυτό το θράσος  των προασπιστών αυτού του ιδεολογήματος, που τολμούν να υπερηφανεύονται ότι αυτό δήθεν είναι το ορθό να συμβεί στα πλαίσια μίας νέας τάξης πραγμάτων της οποίας εξ υπαιτιότητας υποφέρουμε εδώ και δεκαετίες. Στην πραγματικότητα όλο αυτό εξαναγκάζει αυτούς τους ηττοπαθείς να γίνονται δούλοι των εχθρών μας και ασφαλώς είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχήσει πολύ έντονα.


Αυτοί που περιγέλαστα δηλώνουν ότι «τούτη η γη ανήκει σε όλους», πρέπει να αναρωτηθούν κατά πόσο, είναι έτοιμοι να παραλάβουν όλους αυτούς που εισβάλλουν λαθραία στην χώρα μας και να τους οδηγήσουν στα σπίτια τους, καλύπτοντας  τους τα έξοδα, το φαγητό, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ακόμη και  την μόρφωση τους. Και πώς θα συμβούν όλα αυτά και από ποιες τσέπες θα πρέπει να βγούνε αυτά τα χρήματα; Από τις δικές μας τσέπες; Από τις τσέπες των ανθρώπων που τους κούρεψαν και που βρίσκονται στο χείλος της χρεοκοπίας;
Κληρονομήσαμε αυτή την γη από τους προγόνους μας και είναι υποχρέωση μας να την παραδώσουμε στους απογόνους μας, όχι χειρότερη, όχι μικρότερη, όχι ξεπουλημένη αλλά καλύτερη. Είναι η μοναδική υποχρέωση που έχουμε σε αυτή τη ζωή. Δεν μπορούμε αυτή την γη, έτσι απλά, να την χαρίσουμε σε  ξένους γιατί αυτό μας κάνει να νιώθουμε ¨προοδευτικοί’ ή επειδή αυτό προστάζουν κάποιοι ξένοι που ίσως  ποτέ να μην έχουν επισκεφθεί την χώρα μας, αλλά μέσω αυτής τους της επιθυμίας εξυπηρετούν καλύτερα τα συμφέροντά τους.
Η Κύπρος επιβίωσε μέσα στους αιώνες για τον απλούστατο λόγο ότι είναι νησί και οι άνθρωποι είναι δύσκολο να μεταναστεύσουν σε αυτό. Ο πολιτισμός μας παρέμεινε, γιατί μας προστάτευε η γεωγραφική μας θέση, κοιτάξτε άλλες χώρες τι υπέφεραν λόγω των συνόρων τους.
Σήμερα, με την εύκολη πρόσβαση μέσω της Ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής και λόγω των επιπτώσεων της εισβολής η Κύπρος έχει πλέον αποκτήσει τρωτά σύνορα, όπου απέναντι υπάρχει ένας εχθρικός πληθυσμός που μέσω της στρατιωτικής ισχύς θέλει τον έλεγχο ολόκληρης της επικράτειας του νησιού. Η Τουρκία χρησιμοποίησε την δύναμη της για να αποκτήσει γεωστρατηγικό βάθος και τώρα είναι έτοιμη με την δική μας αδυναμία να επιβάλει την απόλυτη κυριαρχία της. Με την προτεινόμενη λύση, το σχέδιο του πλήρες εποικισμού της Κύπρου θα ολοκληρωθεί. Η κυβέρνηση και το εν υπνώσει κομματικό κατεστημένο δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι η Τουρκία εποικίζει την κατεχόμενη Κύπρο μέσω των παράνομων αεροδρομίων και λιμανιών και τον νότο μέσω της ροής λαθρομεταναστών από τη θάλασσα. Ο πολιτισμός μας τον οποίο έχουμε σαν κληρονομιά πρέπει να διαφυλαχθεί. Οι επιδρομείς δεν έχουν καμία πρόθεση να αφομοιωθούν, αντιθέτως θα αφομοιωθούμε εμείς στο δικό τους τρόπο ζωής μέχρι που η Κύπρος γίνει ένα μεταλλαγμένο συνονθύλευμα μεταναστών και τούρκων.
Οι Έλληνες της Κύπρου δεν είναι διατιθεμένεοι να αναλάβουν την ευθύνη της ενοχής για το τι συμβαίνει στις χώρες της Μέσης Ανατολής, την ευθύνη αυτή την έχουν οι διακινητές και η Τουρκία που τους προωθεί και όλοι αυτοί που την στηρίζουν. Ανάμεσά μας ζουν διακινητές, οι οποίοι κάτω υπό το καθεστώς δήθεν του πολιτικού πρόσφυγα, διοχετεύουν ακόμη περισσότερους λαθρομετανάστες και φυσικά ακόμη περισσότερους διακινητές εντός της Κυπριακής δημοκρατίας. Το κράτος και οι κρατικοί του παλιάτσοι και αξιωματούχοι έχουν ευθύνη να αντιδράσουν.
Διαμορφώνεται μία ένωσης μεταξύ της αραβικής μέσης ανατολής και της βόρειας Αφρικής με την Ευρώπη, σε αυτή την διαδικασία η Ευρώπη και κατά επέκταση η χώρα μας επί καθημερινής βάσης ηττάται. Όχι επί του εδάφους αλλά δημογραφικά, στο τέλος της ημέρας την γη δεν χρειάζεται να την αγοράσουν οι εισβολείς αλλά να την διεκδικήσουν, είτε με το σπαθί είτε με τις κοιλιές των γυναικών τους.
Η Ευρώπη και κατά επέκταση η Κύπρος μάχονται με το μέλλον τους. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συμβεί με την αύξηση των μουσουλμάνων στο νησί μας. Δεν θέλω να πιστέψω ότι σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε συμμαχίες των παραδοσιακών αστικών κομμάτων της αριστεράς και της δεξιάς με μουσουλμανικά κόμματα παρά με κόμματα όπως το ΕΛΑΜ και τα άλλα εθνικιστικά κόμματα της Γηραιάς Ηπείρου. Στόχος όλων αυτών που ηγούνται σε αυτά τα αποκαλούμενα ως «νέο ταξικά μορφώματα» είναι να παραμείνουν στη εξουσία για όσο δυνατό περισσότερο. Σε αυτά τα αστικά κόμματα οι ηγήτορες τους έχουν χαμηλό εθνικό φρόνημα και δεν πιστεύουν σε τίποτα άλλο παρά μόνο το κέρδος κα την δύναμη της εξουσίας.
Μπορούμε όμως να αντιστρέψουμε την ροή των γεγονότων και να σταθούμε ανάχωμα στην από-εθνικοποίηση της πατρίδας μας, εφόσον λειτουργήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, να ανυψώσουμε το ηθικό μας και να αποτρέψουμε αυτή την εθνική αυτοκτονία. Πρώτα αποτρέποντας το εθνοκτόνο σχέδιο λύσης που μας ετοιμάζουν και στη συνέχεια προστατεύοντας τα όρια του κράτους που ελέγχουμε εφαρμόζοντας μια πραγματική μεταναστευτική και εθνικό-λαική πολιτική και διαχείριση του κράτους υπέρ των γηγενών κατοίκων και της φυλετικής μας φυσιογνωμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...