Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ο ανθελληνικός τουρισμός είναι εδώ: Ουρές οι τούρκοι στην Θεσσαλονίκη για τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ

Ο ανθελληνικός τουρισμός είναι εδώ: Ουρές οι τούρκοι στην Θεσσαλονίκη για τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ

Πλήθος είναι οι αναδημοσιεύσεις του ρεπορτάζ για τις ουρές που έχουν σχηματίσει οι τούρκοι, προκειμένου να τιμήσουν τον λεγόμενο «πατέρα των τούρκων», Μουσταφά Κεμάλ.
Τις προηγούμενες ημέρες είχαν προηγηθεί προκλητικές δηλώσεις του Μπουτάρη και λοιπών περιθωριακών στοιχείων, που ουσιαστικά «αθώωναν» τον Κεμάλ για τα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνισμού.


 Όπως χαρακτηριστικά τόνιζε ο Μπουτάρης «δεν με ενδιαφέρει αν ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν φονιάς ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν καλός ή όχι», υπονοώντας ότι εφόσον θα έρθει τουρισμός στην Θεσσαλονίκη και άρα έσοδα, τότε απλά δεν ενδιαφέρεται για κάτι άλλο.

Πόσο ειρωνικό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο όταν το τονίζουν οι άνθρωποι που πρωτοστατούν σε δηλώσεις «δεν πρέπει να ξεχνάμε» όσον αφορά τα εγκλήματα του ναζισμού, αλλά από την άλλη προβαίνουν σε τόσο απροκάλυπτη αθώωση των εγκλημάτων κατά του Ελληνισμού όταν αυτά συμβαίνουν από τούρκους, αλβανούς και άλλες εθνότητες.
Τα ματωμένα γρόσια των κεμαλιστών δεν μπορούν να διαγράψουν την Ελληνική Ιστορία. Μονάχα απλώνουν την καταισχύνη πάνω στους ταγούς της παγκοσμιοποίησης, που επιθυμούν όλοι να ξεχάσουμε ακόμα και τα πιο πρόσφατα των εγκλημάτων των Τούρκων εις βάρος της χώρας μας και του Λαού μας.
Δεν ξεχνάμε κανένα έγκλημα εις βάρος του Ελληνισμού, ιδιαιτέρως όταν αυτό το προστάζουν συγκεκριμένα ανθελληνικά κέντρα εξουσίας, με απώτερο σκοπό την καταστροφή της χώρας.
Ενδεικτικό παράδειγμα αυτού, ότι απαιτούν από τους Έλληνες να ξεχάσουν τα εγκλήματα των τούρκων, με πρόσχημα τα κέρδη του «ανθελληνικού τουρισμού», αλλά η αιμορραγία του ίδιου τομέα από τους λαθρομετανάστες ουδόλως τους συγκινεία, αλλά αντιθέτως κάνουν λόγο για το κόστος του «ανθρωπισμού».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-anthellhnikos-tourismos-einai-edw-oures-oi-tourkoi-sthn-thessalonikh-gia#ixzz4PgIm4mAB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...