Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Το Ψήφισμα της δεύτερης Συνεδριάσεως του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής: Ούτε με τον Σύριζα, ούτε με τη ΝΔ - Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Το Ψήφισμα της δεύτερης Συνεδριάσεως του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής: Ούτε με τον Σύριζα, ούτε με τη ΝΔ - Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Το Εθνικό Συμβούλιο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή συνεδρίασε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και αποφάσισε τα παρακάτω:
Α) Απορρίπτει κάθε περίπτωση συμπλεύσεως του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τόσο με το μαρξιστικό ΣΥΡΙΖΑ, όσο και με την νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία και διαψεύδει κατηγορηματικά όλους τους συκοφάντες και τους ψιθυριστές, οι οποίοι προσπαθούν μάταια να ανακόψουν την πορεία του. Μία πορεία, η οποία είναι δεδομένο ότι είναι ανοδική και αυτό χάρις στους αγώνες και την επιμονή της ηγεσίας του, των στελεχών του και των αγωνιστών του.


Β) Απέναντι στην τουρκική απειλή πιστεύει ότι πρέπει η Ελλάς να λάβει ξεκάθαρη θέση με ένα Eλληνικό casus belli, το οποίο θα ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, απέναντι στις διεκδικήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο μας καθώς και στην απειλή του Ερντογάν ότι θα φέρει στην Πατρίδα μας εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Θεωρεί επίσης αυτονόητο το δικαίωμα βάσει του Διεθνούς Δικαίου της επεκτάσεως των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια και την ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ.
Γ) Καταγγέλλει τους πράκτορες της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη, οι οποίοι αποθρασύνονται κάθε ημέρα όλο και περισσότερο και απαιτεί από το Eλληνικό κράτος και τις αρχές του να κλείσουν το τουρκικό προξενείο, η δράση  του οποίου υπερέβη τον ρόλο μίας διπλωματικής αποστολής. 
Δ) Στο ζήτημα των Σκοπίων και της ονομασίας τους παραμένει σταθερή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο σύνθημα της της δεκαετίας του ’90 “ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ” και καταγγέλλει τις υπόγειες διαδρομές του πολιτικού κατεστημένου όλων των παρατάξεων για μια λύση αντεθνική στο σημαντικό αυτό εθνικό ζήτημα. Απαιτούμε επίσης την επίσημη αναγνώριση της Ελληνικής Εθνικής μειονότητος, η οποία ζει στο κράτος των Σκοπίων, την ύπαρξη της οποίας είχε με δημόσιες δηλώσεις του ομολογήσει ο ίδιος ο πρόεδρος των Σκοπίων Γκλιγκόροφ.
Ε) Απαιτεί από την Ελληνική κυβέρνηση την πρέπουσα απάντηση στην Αλβανική επιθετικότητα κατά του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου και την ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας της 17ης Μαΐου 1914, σύμφωνα με το οποίο η Αλβανία έχει αναγνωρίσει την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και το αυτοδιοίκητο των Ελλήνων σε εκπαιδευτικό, γλωσσικό και θρησκευτικό επίπεδο, με το πρόσθετο δικαίωμα να έχουν οι Βορειοηπειρώτες δικές τους αστυνομικές αρχές.
ΣΤ) Καταγγέλλει τις συνομιλίες για την… λύση του προβλήματος της Κύπρου μας, το οποίο είναι πρόβλημα κατοχής και εισβολής ξένου κράτους σύμφωνα με επίσημες αποφάσεις του ΟΗΕ. Πιστεύει ακράδαντα ότι η Κύπρος πρέπει να παραμείνει ένα ενιαίο κυρίαρχο κράτος και να μη περιοριστεί ο Ελληνισμός της μεγαλονήσου στο ρόλο μίας κοινότητας της νήσου. Κάθε λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας αποτελεί διχοτόμηση και είναι εθνικά απαράδεκτη.
Ζ) Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει καταθέσει στην Βουλή από τις 18/3/2016 νόμο για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει να θεωρείται ποινικό αδίκημα η παράνομη είσοδος αλλοδαπών στην Πατρίδα μας καθώς και να επιβάλλονται αυστηρές ποινές καθείρξεως σε όσους διακινούν πολίτες τρίτων χωρών με σκοπό την παράνομη είσοδο τους στο Ελληνικό έδαφος.Καταγγέλλει την πολιτική των “ανοικτών συνόρων”, η οποία απειλεί άμεσα την εθνική μας συνοχή και απαιτεί την φύλαξη των συνόρων χερσαίων και θαλασσίων από τις ένοπλες δυνάμεις μας, τα σώματα ασφαλείας και τάγματα εθνοφυλακής. Δεν αποδεχόμαστε την απόφαση της Ε.Ε. για δημιουργία ευρωπαϊκής ακτοφυλακής και συνοριοφυλακής, καθώς επίσης και ευρωπαϊκού στρατού, καθόσον οι παραπάνω οργανισμοί αποσκοπούν στην αφαίρεση ουσιαστικών αρμοδιοτήτων κυριαρχίας από τα εθνικά κράτη! Καταγγέλλει επίσης τον βρώμικο και αντεθνικό ρόλο των ΜΚΟ και ζητά την άμεση απομάκρυνσή τους από την χώρα μας. 
Η) Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κρίνει ως αντίθετο προς τα εθνικά μας συμφέροντα τον ρόλο και τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ενώσεως στο ζήτημα λαθρομεταναστών και προσφύγων. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μάλιστα, χωρίς αντίδραση της Ελλάδος, θέτει από τον Μάρτιο του 2017 σε ισχύ την συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ, σύμφωνα με την οποία όσοι περάσουν σε Ελληνικό έδαφος και στην συνέχεια προωθηθούν σε χώρες της Ευρώπης θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Θ) Επιμένουμε στην θέση μας ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί διεθνής λογιστικός έλεγχος του χρέους, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου θεωρούμε επαχθές ακόμη και εάν αυτό σημαίνει τη σύγκρουση της Ελλάδος με διεθνή οικονομικά συμφέροντα.Θεωρούμε αντεθνική πράξη το PSI του 2012 και αδιέξοδη την πολιτική των μνημονίων, η οποία όχι μόνον δεν δίνει λύση στο οικονομικό ζήτημα της χώρας, αλλά επιδεινώνει την όλη κατάσταση. Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημάνουμε ότι υπάρχει λαϊκή απαίτηση να ελεγχθεί ο τρόπος με τον οποίο με πλαστά στοιχεία εντάχθηκε η χώρα μας στην ζώνη του ευρώ με αποτέλεσμα την καταστροφή της εθνικής της οικονομίας.
Πιστεύουμε σε μία συντεταγμένη αποχώρηση από το ευρώ, σύμφωνα πάντοτε με την θέληση του Λαού, με την διενέργεια ενός δημοψηφίσματος, και αυτό πιστεύουμε ότι ήταν και το βαθύτερο νόημα του δημοψηφίσματος του Ιουλίου του 2015. Θεωρούμε σαν μόνη λύση για την οικονομική αναγέννηση του Έθνους μία επιστροφή στο εθνικό Νόμισμα με ταυτόχρονη επιστροφή στην εθνική παραγωγή. Αυτό για εμάς δεν αποτελεί μόνο επιλογή οικονομική, αλλά και πολιτική γιατί κράτος, το οποίο δεν έχει την δυνατότητα εκδόσεως εθνικού νομίσματος, δεν είναι ελεύθερο κράτος και για εμάς επάνω απ’ όλα είναι η εθνική ανεξαρτησία και η αξιοπρέπεια.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-pshfisma-ths-deuterhs-sunedriasews-tou-ethnikou-sumbouliou-ths-chrushs-a#ixzz4Tdd0b8JR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...