Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Ο πολυπολιτισμός σκοτώνει

Ο πολυπολιτισμός σκοτώνει

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"
Οι πολλαπλές επιθέσεις εναντίον ευρωπαίων αμάχων εκ μέρους «ισλαμιστών» από την Αφρική και την Ασία, αποδεικνύει ότι ο πολυπολιτισμός σκοτώνει. Η πολιτική πρόταση των Εθνικιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι η μόνη λογική, πρακτική και υλοποιήσιμη: Επαναφορά των Εθνικών συνόρων-Κανένας παράνομος μετανάστης στο ευρωπαϊκό έδαφος. Οι πολιτικές των μαρξιστών διεθνιστών και των καπιταλιστών διεθνιστών που έμπηξαν στην γη μας οι νικητές του Β’ Μεγάλου Ευρωπαϊκού Εμφυλίου, δίδουν στις μέρες μας τους δηλητηριώδεις καρπούς τους. 


Μαρξιστές και Καπιταλιστές στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ενεργούμενα του Μεγάλου Τρωκτικού και ιδιοτελείς κηφήνες ταϊσμένοι με τα αργύρια της προδοσίας, βάφουν ξανά τα χέρια τους με το αίμα των ίδιων των Λαών τους.
Με απόλυτη συνείδηση θυσιάζουν στον βωμό του κοσμοπολιτισμού το Συλλογικό συμφέρον, αυτό της επιβίωσης και ανάπτυξης των ευρωπαϊκών λαών μας, στο ατομικό, ωφελιμιστικό τους συμφέρον. Επιπλέον, επιτρέποντας την προσχεδιασμένη μεταναστευτική ροή από χώρες του Τρίτου Κόσμου, με σκοπό την αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού πληθυσμού, γνωρίζουν ότι ενθαρρύνουν πράξεις βίας όπως αυτές στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες, την Νίκαια και το Βερολίνο. Δημιουργώντας κλίμα τρόμου και ανασφάλειας, σκοπεύουν να εξαναγκάσουν τους Ευρωπαίους να ζητήσουν οι ίδιοι την επιβολή της Παγκόσμιας Δικτατορίας με διακύβευμα την ασφάλεια του φυλακισμένου. Ως γνωστόν, τα τρωκτικά και οι υπηρέτες τους έχουν σαφή και διαρκή εμμονή στις «δημοκρατικές διαδικασίες» με τις οποίες θα επιδιώξουν να νομιμοποιήσουν την δικτατορική εξουσία τους.
Εάν θέλουμε να επιζήσει και να ελπίσει ξανά ο Ελληνικός λαός, και να ξαναγίνει μεγάλη και δυνατή η Ελληνική Πατρίδα, εάν θέλουμε να νικήσει ο Πολιτισμός την χυδαιότητα, τότε πρέπει να πάρουμε καίριες και ριζικές αποφάσεις τις οποίες χρειάζεται να υλοποιήσουμε άμεσα.
Οι Εθνικιστές, οι μόνοι που εκτός από την αντίληψη των καταστάσεων που θα ακολουθήσουν, έχουν και την θέληση και την δύναμη να υπερασπιστούν την ύπαρξη του Έθνους και της Ελληνικής γης μας, καλούνται να απαντήσουν σε μια διπλή πρόκληση στην οποία έχουν μόνο μία επιλογή: Να επιτύχουν. Χρειάζεται από την μια, να εργαστούν εντός του Συστήματος προς όφελος του Συνόλου, υπηρετώντας την Πατρίδα και τον Λαό, κι από την άλλη να αποστασιοποιηθούν από το Σύστημα, να χτίσουν τον δικό τους μικρόκοσμο στο περιθώριο αυτού του αρρωστημένου κόσμου που πεθαίνει.
Το φαινομενικά οξύμωρο κάνει το εγχείρημα να μοιάζει δύσκολο, είναι όμως και εφικτό και το μόνο σχέδιο που μπορεί να προστατεύσει την ευρωπαϊκή ομοφυλία από τον κίνδυνο του πλήρους αφανισμού της τον οποίον έχουν αποφασίσει τα διεθνιστικά κέντρα εξουσίας. Οι μικρόκοσμοι τους οποίους χρειάζεται άμεσα να δημιουργήσουμε, θα είναι οι θερμοκοιτίδες εντός των οποίων θα αναπτυχθεί με ασφάλεια και φροντίδα, ο νέος ευρωπαϊκός κόσμος, για να αναλάβει την αναγέννηση της Πατρίδας Ελληνικής και Ευρωπαϊκής, όταν ο παλαιός κόσμος θα έχει οριστικά, πραγματικά και ολοκληρωτικά χαθεί.
Έχουμε την Πίστη και την συνείδηση ότι αποτελούμε μέρος της Φύσεως με την οποίαν είμαστε οργανικά συνδεδεμένοι. Με αυτόν τον φυσικό κόσμο πρέπει να συνδεθούμε ξανά ώστε να επιτύχουμε την ίαση, την αποκατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος του Λαού μας. Καμία ελπίδα και καμία προσμονή στους Αριστερούς και Δεξιούς εθνομηδενιστές. Οι κρίσιμες εποχές που διανύουμε και η νέα Αυγή που έρχεται για την ήπειρο, τα έθνη και τον πολιτισμό μας, μέσα από το μαύρο κατακάθι της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που ξεψυχά στο καζάνι της Παγκοσμιοποίησης, απαιτούν νηφάλιο σχεδιασμό, ατσάλινη θέληση και αισιόδοξη πρακτικότητα.
Οι Εθνικιστές μπορούμε και θα χτίσουμε το Αύριο, την Χρυσή Αυγή της Ελληνικής Ευρώπης. Καλά Χριστούγεννα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-polupolitismos-skotwnei#ixzz4TqDqy3X9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...