Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Στο όνομα της «Δημοκρατίας» οι κλέφτες, στο όνομα της Πατρίδος οι Εθνικιστές!

Στο όνομα της «Δημοκρατίας» οι κλέφτες, στο όνομα της Πατρίδος οι Εθνικιστές!

Μετά από μια σειρά αντισυνταγματικών μέτρων και διώξεων εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στο διάβα τεσσάρων ετών, ήρθε η εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και μέσων ενημέρωσης και κυρίως τα αποτελέσματα αυτής για να επιβεβαιώσουν ξανά πως τα μεγαλύτερα μεταπολιτευτικά εγκλήματα σ’ αυτή τη χώρα έγιναν στο όνομα της «δημοκρατίας».


Ποια είναι όμως αυτή η «δημοκρατία» την οποία επικαλούνται άπαντες οι αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής και στο όνομα της οποίας διαπράττουν τα ανομήματά τους; Πίσω από το «δημοκρατικό» προσωπείο των κατηγόρων, των υβριστών και συκοφαντών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, κρύβεται μια στυγνή και αμείλικτη οικονομική δικτατορία η οποία πλουτίζει αφενός υπηρετώντας τις εντολές του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου και αφετέρου απομυζώντας το αίμα του Λαού μας.
Αυτή η καπιταλιστική κλίκα υποχρεώθηκε να εμφανιστεί στο προσκήνιο και να καταδείξει το ρόλο της το έτος 2012, όταν παρά την μιντιακή τρομοκρατία ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε να εμπιστευθεί το Κίνημά μας, οδηγώντας το με περηφάνια στη Βουλή των Ελλήνων. Αίφνης, όλα τα κόμματα εντός κι εκτός κοινοβουλίου, εκείνα τα οποία υποτίθεται πως συγκρούονταν σκληρά «για την προάσπιση των συμφερόντων του Λαού», συνενώθηκαν και συνασπίσθηκαν εις σάρκαν μία για να «καταπολεμηθεί το τέρας της ακροδεξιάς». Ο πολιτικός, οικονομικός και μιντιακός αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής υπήρξαν τα παρελκόμενα των μεθοδεύσεων αυτής της συμμορίας, με προφανή στόχο την εξαφάνιση της μοναδικής για τα συμφέροντά τους απειλής.
Η τακτική της συμμορίας των πλουτοκρατών δεν ήταν νέα. Βασίστηκε στην παλαιότερη εμπειρία τους, βασικό στοιχείο της οποίας είναι η άποψη ότι το χρήμα αγοράζει τα πάντα. Στην περίπτωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος βεβαίως δεν ηττήθηκε απλά, αλλά συνετρίβη. Και συνετρίβη διότι η κινητήριος δύναμη του Πολιτικού Αγώνος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών δεν είναι η εξυπηρέτηση της ιδιοτέλειας ενός εκάστου ή των συμφερόντων μιας οργανωμένης συντεχνίας ή τάξης, αλλά η Πίστη στην Εθνική Ιδέα, η Πίστη στην Πατρίδα, στο Λαό και στην Ελευθερία.
Αξίζει στο σημείο τούτο να επισημάνουμε τη δήλωση μιας εξέχουσας προσωπικότητος της Αριστεράς αναφορικά με τις εξελίξεις στο ΔΟΛ, για να αντιληφθεί ο καθένας τον βαθιά καθεστωτικό της ρόλο στο μεταπολιτευτικό έκτρωμα που εξουσιάζει το Λαό μας. Η προσωπικότης αυτή έχει ξεχωριστή και ιδιάζουσα θέση στην ελληνόφωνη Αριστερά, σε μια ελληνόφωνη Αριστερά που έχει μάλιστα το θράσος να απαιτεί την παλλαϊκή αναγνώριση του «πατριωτικού» της χαρακτήρα.
Δήλωσε λοιπόν ο Μίκης Θεοδωράκης: «ο ΔΟΛ αποτελεί πια θεσμό της Δημοκρατίας»! Ελάχιστοι έδωσαν σημασία σε αυτή τη δήλωση, μια δήλωση η οποία αποκαλύπτει σε όλο της το πλάτος την βαθιά υποκρισία της Αριστεράς και τον ολοκληρωτικά καθεστωτικό της χαρακτήρα.
Κι ερχόμαστε τώρα στη συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής για τα συμπεράσματα της εξεταστικής επιτροπής για τη δανειοδότηση κομμάτων και μέσων ενημέρωσης. Συμπεράσματα τα οποία δεν θα μπορούσαν να διαφέρουν από τα αντίστοιχα ανάλογων επιτροπών οι οποίες στήθηκαν επί σειρά δεκαετιών όχι για να αναδείξουν εγκληματικού χαρακτήρα ενέργειες αλλά για να τις συγκαλύψουν. Μοναδική παραφωνία στο «δημοκρατικό» θέατρο σκιών, το κόμμα εκείνο απέναντι στο οποίο συνασπίσθηκαν κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες και δολοφόνοι ενός ολόκληρου Λαού, το κόμμα εκείνο το οποίο ξεκάθαρα πια εκφράζει την Ψυχή ενός Λαού και μιας Πατρίδος που κάποιοι επιχειρούν με λύσσα να εξαφανίσουν.
Στο όνομα της «δημοκρατίας» για μια ακόμα φορά, σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και διασπάθισης δημοσίου χρήματος για τα οποία υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο, επιδιώχθηκε να θαφτούν. Όπως είχε άλλωστε δηλώσει ο σημερινός πρόεδρος της βουλής σε συνέδριο οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης «είναι προτιμότερο να μην γίνεται συζήτηση για οικονομικές ατασθαλίες και σκάνδαλα, διότι ο μόνος ευνοημένος από κάτι τέτοιο θα είναι η Χρυσή Αυγή».
Η Χρυσή Αυγή όμως, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα κόμματα, δεν σιώπησε. Ανέδειξε οικονομικά και πολιτικά εγκλήματα και κατέδειξε τους ενόχους. Καθόλου συμπτωματικά, λίγες μέρες μετά, οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις-μαϊμού των χρεοκοπημένων κομμάτων και μέσων ενημέρωσης, «διαπίστωναν» μια ελαφριά κάμψη της εκλογικής της επιρροής! Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα των ευχαριστιών των χρεοκοπημένων μέσων εξαπάτησης προς τα χρεοκοπημένα κόμματα της διαφθοράς και της σαπίλας.
Την ίδια ώρα, η σταλινική ΕΡΤ αποφάσιζε στο όνομα της «δημοκρατίας» να λογοκρίνει της δηλώσεις του Αρχηγού, βουλευτών και στελεχών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, συστήνοντας μια επιτροπή κόκκινων κομισάριων η οποία και θα κρίνει αν θα προβάλλονται αυτές στην κρατική τηλεόραση! Μόλις λίγες μέρες μετά, στο δελτίο ειδήσεων της κόκκινης ΕΡΤ στα αραβικά, το ρεπορτάζ για την «υποδοχή των προσφυγόπουλων στα σχολεία» κοσμούσε ένα πανό στα κάγκελα σχολείου, το οποίο έγραφε το εξής φιλειρηνικό μήνυμα: «τσακίστε τους φασίστες της Χρυσής Αυγής»! Ήταν κι αυτό μια ευγενική προσφορά στο όνομα της «δημοκρατίας» καθώς φαίνεται…
Ας μη τρέφουν όλοι αυτοί, την παραμικρή αυταπάτη: θα ‘ρθει μια μέρα που θα τους χτυπήσουμε την πόρτα για να αποδώσουμε ως Κράτος Εθνικό, Κοινωνική Δικαιοσύνη. Όχι βεβαίως στο όνομα μιας σάπιας και μέχρι το μεδούλι διεφθαρμένης «δημοκρατίας», αλλά στο όνομα της Πατρίδος και του Λαού που καταληστεύτηκαν και εξακολουθούν να καταληστεύονται από την αντεθνική ολιγαρχία του πλούτου, τα κόμματα και τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης που ελέγχει.
Ευάγγελος Καρακώστας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sto-onoma-ths-dhmokratias-oi-kleftes-sto-onoma-ths-patridos-oi-ethnikistes#ixzz4YYwt0Qew

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...