Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Τα ορφανά του Μαρξ είναι εδώ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Τα ορφανά του Μαρξ είναι εδώ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΟΤΑΝ Η ΕΡΤ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Σύμφωνα με το Σύνταγμα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί υποχρεούνται να προβάλλουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα, υποχρέωση την οποία κατά σύστημα δεν τηρούν εις ό,τι αφορά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εις ό,τι αφορά τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, μέσα στο καθεστώς στο οποίο αυτοί υπάρχουν και λειτουργούν, αντιλαμβανόμεθα για ποιους λόγους πολεμούν με κάθε τρόπο, είτε με την συνωμοσία της σιωπής, είτε με την συστηματική κατασυκοφάντησή τους το Κίνημά μας. Η κρατική τηλεόραση όμως, υποτίθεται, ότι έπρεπε να είναι διαφορετική, αφού την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες και υποχρεούται να τηρεί τον νόμο.


Μία φορά τον μήνα, λοιπόν, είναι υποχρεωμένη η ΕΡΤ να δείχνει τις συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων και ενώ κανονικά δείχνει τις συνεδριάσεις κομμάτων, τα οποία μόλις πέρασαν στις εκλογές το 3% και τα οποία απ’ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να ξαναδούν βουλή, δεν πράττει το ίδιο για το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας. Για την συμπεριφορά τους αυτή ασφαλώς έχει και ευθύνη και το ΕΣΡ, το οποίο με μία εγκύκλιό του αμφιλεγόμενη έδωσε το δικαίωμα στην ΕΡΤ να κάνει προληπτική λογοκρισία στις συνεδριάσεις της Κ.Ο. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Έτσι φθάσαμε στην Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, όταν την ομιλία μου στους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματός μου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17:30 ώρα απογευματινή μετά την άτυπη ειδοποίηση ανωνύμων υπαλλήλων της ΕΡΤ ότι θα μεταδοθεί την επομένη ημέρα, τελικά πληροφορηθήκαμε τα εξής: “Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ, αφού άκουσε την ομιλία του Προέδρου της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος στις 24/02/2017, αποφάσισε ομοφώνως ότι η ομιλία δεν είναι μεταδόσιμη από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, γιατί είναι διάσπαρτη από ρητορική μίσους και ρατσιστικού λόγου.”
Φυσικά και η ομιλία δεν περιείχε "ρητορική μίσους”, ούτε “ρατσιστικό λόγο” και τον λόγο θα έχει πλέον η Δικαιοσύνη και το ΕΣΡ, που δεν είναι δυνατόν να παριστάνει πλέον τον Πόντιο Πιλάτο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρόκειται να προβεί με όλα τα νόμιμα μέσα εναντίον αυτών των παρανόμων αποφάσεων του αποκλεισμού της.
Σε ενίσχυση της διοικήσεως της ΕΡΤ, ήλθαν και οι συνδικαλιστές ενός για δεκαετίες ολόκληρες εξαιρετικά ζημιογόνου δημόσιου οργανισμού, τον οποίο πληρώνει ο Ελληνικός λαός, οι οποίοι συνδικαλιστές με ανακοίνωσή τους δηλώνουν κατηγορηματικά με το έτσι θέλω ότι δεν πρόκειται ποτέ να παρουσιάσουν δραστηριότητα του νόμιμα εκλεγμένου κόμματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της σχετικής ανακοίνωσης από τα ορφανά του Μαρξ:
"Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. , Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ:
“… Σας γνωρίζουμε ότι κάθε φορά που θα προγραμματίζεται από την ΕΡΤ προβολή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, με οποιοδήποτε τρόπο, θα πραγματοποιούνται στάσεις εργασίας κατά τη διάρκεια αυτής της προβολής, ούτως ώστε όποια ώρα και αν ήθελε προγραμματιστεί από τη Διοίκηση ανάλογη μετάδοση, αυτή να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί …
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημείο εκείνο της ανακοινώσεώς τους, στο οποίο λένε ότι ευθυγραμμίζονται με τους φορείς, οι οποίοι δεν επιθυμούν την προβολή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αναφέρουν χαρακτηριστικά  “όπως και με τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση”…
Μόνο που δεν υπάρχουν “πολλά” κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά μόνον ένα, η ΑΝΕΛ, το κόμμα του Πάνου Καμμένου, το οποίο πολιτικά ψυχομαχά και προσπαθεί με κάθε τρόπο μέσα από τον κρατικό μηχανισμό να κτυπήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πιστεύοντας πως έτσι θα σωθεί από τον πολιτικό όλεθρο που έρχεται.
Ακόμη, στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ δεν αναγνωρίζει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα δικαιώματά της ως… νόμιμου πολιτικού κόμματος, την ίδια στιγμή που τα αναγνωρίζει το ανώτατο δικαστήριο της χώρας ο Άρειος Πάγος, ο οποίος της έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές και βεβαίως ο Ελληνικός λαός, ο οποίος την ψήφισε!
Το θράσος των μπολσεβίκων είναι απύθμενο και η σταλινική τους νοοτροπία δεδομένη. Τα ορφανά του Μαρξ, λοιπόν, μαζί με τους ζητωπατριώτες του τίποτε, που παριστάνουν τους τουρκοφάγους, στηρίζοντας μία εθνομηδενιστική κυβέρνηση, πιστεύουν πως έτσι θα σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Είναι γελασμένοι.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, το μερίδιο τηλεθέασης της ΕΡΤ2, όπου έχουν αποφασίσει να παρουσιάζουν τις εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ευρίσκεται στο ιλιγγιώδες ποσοστό του… 1%! Έτσι, λοιπόν μετά το κόψιμο του κόμματός μας από το κανάλι του 1% πραγματικά αισθανόμαστε συγκλονισμένοι…
Τελειώνω, αναφέροντας το γεγονός ότι απ΄ τον Μάιο του 2012 που ορκίστηκα βουλευτής με την ψήφο του Ελληνικού Λαού και όχι από τα τηλεπαράθυρα των “νταβατζήδων” κρατικών ή ιδιωτικών δεν έχω πατήσει το πόδι μου ούτε μία φορά, δεν έχω λάβει ούτε μία πρόσκληση από την κρατική τηλεόραση και όμως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι σήμερα η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!
Καληνύχτα σας “σύντροφοι”. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχεται και αν δεν το μάθατε ακόμη ο πατερούλης σας Στάλιν έχει αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο εδώ και πολλά πολλά χρόνια…
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-orfana-tou-marj-einai-edw-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz4aHeVj8Da

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...