Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΤΜΗΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ



Ακόμη ένα τεράστιο θέμα στο χώρο της υγείας προστίθεται στα τόσα άλλα πολλά, που επείγεται  δημιουργία μονάδας πλαστικής χειρουργικής στο Γενικό νοσοκομείο Λεμεσού.
Η μοναδική μονάδα πλαστικής χειρουργικής η οποία ευρίσκεται σήμερα στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, με πέντε χειρουργούς ιατρούς με συνεχές βαρύ πρόγραμμα, δεν ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες της πολιτείας. 


Η ταλαιπωρία των ασθενών  των άλλων επαρχιών, είναι αφάνταστη και οδυνηρή, να πηγαινοέρχονται τακτικά για εξέταση ή και για χειρουργική επέμβαση στην Λευκωσία, και να αναμένουν στην ουρά για ώρες ολόκληρες, ως επίσης να παίρνουν δύο ή και τρεις μήνες ημερομηνία επίσκεψης στον ιατρό των. Διά της παρούσης μου, καλώ τον υπουργό υγείας και άλλους φορείς, όπως ευαισθητοποιηθούν και ακούσουν την φωνή και την απόγνωση των ασθενών μας και προχωρήσουν στην άμεση δημιουργία της μονάδας πλαστικής χειρουργικής στο Γενικό νοσοκομείο Λεμεσού για εξυπηρέτηση των ασθενών των δύο επαρχιών, Λεμεσού και Πάφου.

Με Εκτίμηση

Αριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...