Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ακόμα βλέπουν εφιάλτες τα συστημικά παπαγαλάκια από τις δράσεις της Χρυσής Αυγής - Δεν μπορούν να χωνέψουν την θερμή υποδοχή στα διόδια!

Ακόμα βλέπουν εφιάλτες τα συστημικά παπαγαλάκια από τις δράσεις της Χρυσής Αυγής - Δεν μπορούν να χωνέψουν την θερμή υποδοχή στα διόδια!

Πέντε ημέρες μετά την μεγαλειώδη ενημερωτική δράση της Μ. Παρασκευής στα διόδια και την θερμότατη υποδοχή από τους Έλληνες εκδρομείς, τα συστημικά παπαγαλάκια ακόμα βλέπουν εφιάλτες!
Τα πληρωμένα τσιράκια του καθεστώτος που θέλουν να φιμώσουν την φωνή της Αλήθειας και λογοκρίνουν τις θέσεις και τις δραστηριότητες του Κινήματος, ενοχλήθηκαν σφόδρα από ακόμα μία επιτυχημένη δράση της Χρυσής Αυγής.


Η θέα των Συναγωνιστών που κράτησαν ψηλά τις Ελληνικές Σημαίες και τις Σημαίες του Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά κυρίως η απήχηση και η αποδοχή τους από τους διερχόμενους οδηγούς προκάλεσε για πολλοστή φορά πανικό στις συστημικές γραφίδες.
Μπορεί τα χρεοκοπημένα κανάλια και οι φυλλάδες τους να παραβιάζουν το Σύνταγμα και την πολυφωνία και να μην αναπαράγουν τα Δελτία Τύπου, τις ομιλίες και τις δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, δεν μπορούν όμως να μας εμποδίσουν από την καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας στους δρόμους και στις πλατείες, όπου καταγράφεται και η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.
Η... αντικειμενική "Καθημερινή" σημειώνει με πόνο ψυχής σε σημερινό ρεπορτάζ της:
Κατάληψη» στα διόδια ανά τη χώρα έκαναν για άλλη μία φορά οπαδοί και στελέχη της Χρυσής Αυγής, μοιράζοντας στους διερχόμενους οδηγούς, ως επί το πλείστον ανενόχλητοι, «ενημερωτικό» υλικό. Με τοποθετημένες κόκκινες σημαίες με τον συνδυασμό αγκυλωτού σταυρού και μαιάνδρου, ελληνικές σημαίες και πλακάτ, έδωσαν «σόου» στα διόδια Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της Ελευσίνας, σημείο απ' όπου διέρχεται ο μεγαλύτερος όγκος των εκδρομέων. Ωστόσο, «παρών» έδωσαν εξίσου την ημέρα της μεγάλης εξόδου και στα διόδια Αφιδνών, Ιάσμου, Νεστάνης, Μακρυχωρίου, Μουσθένης, Αιγινίου, Μαλγάρων, στο Μέτσοβο και στον κόμβο Αντιρρίου - Ναυπάκτου.
Το εν λόγω θέαμα, για το οποίο μάλιστα θριαμβολογεί η επίσημη σελίδα της ακροδεξιάς οργάνωσης, τείνει να παγιωθεί, αφού πραγματοποιείται ευρέως τουλάχιστον από το 2013 («Κ», 8/5/2013), χωρίς εντέλει κανένας υπεύθυνος φορέας να έχει έως σήμερα ακυρώσει την πασχαλινή «ενημερωτική» εκδήλωση. Φαίνεται, μάλιστα, ότι παρά τη γενικευμένη δυσαρέσκεια των οδηγών, σε πολλά από τα παραπάνω σημεία στήθηκαν εκ νέου και χθες μπλόκα της Χρυσής Αυγής."

Από το... ψύχραιμο άρθρο της συντάκτριας δεν έλειψε η παραπληροφόρηση ότι δήθεν δυσαρεστήθηκαν οι οδηγοί από τα ενημερωτικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής και ότι στήθηκαν εκ νέου "μπλόκα". 
Μάλιστα οι "δημοκράτες" της Καθημερινής ζητούν από τους "υπεύθυνους φορείς" την επόμενη φορά να "ακυρωθεί η ενημερωτική δράση".
Για την Χούντα του Μνημονίου είναι παράνομο για τους Χρυσαυγίτες να μοιράζουν ενημερωτικό υλικό, να ομιλούν, ακόμα και να... αναπνέουν!
Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως όσο και να ενοχλούνται, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους δοκιμαζόμενους Έλληνες και σε σύντομο χρονικό διάστημα, όταν το Εθνικιστικό ποτάμι φουσκώσει, οι εφιάλτες που τους τρομάζουν, θα γίνουν πραγματικότη

τα!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/blepoun-efialtes-me-thn-chrush-augh-ta-susthmika-papagalakia-akoma-na-chwne#ixzz4elJIEkjA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...