Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ



Πολλά τα λάθη σκόπιμα και θεληματικά, που συνέβησαν στην Γενεύη, αλλά θα αναφερθώ μόνον στον περιβόητο... (μυστικό) χάρτη,  που πήρε μαζί του ο πρόεδρος  Αναστασιάδης,  ο οποίος παραχωρεί  Ελληνικά εδάφη, που ποτίστηκαν με Ελληνικό αίμα και ιδρώτα στο πέρασμα των αιώνων στους τούρκους. Με ποιό δικαίωμα ο κ. Αναστασιάδης να συναποφασίσει με τις δύο ηγεσίες του δησακέλ και να βγάλει το ποσοστό εδάφους του 28%  παραχώρησης στους τούρκους, για δήθεν λύση του Κυπριακού; Δεν έχει το δικαίωμα κανένας πρόεδρος να παίρνει τις τύχες του Λαού του στα χέρια του, για την εξυπηρέτηση  ξένων συμφερόντων ή άλλων τινών.

Η Μεγάλη πλειοψηφία του 85% του Κυπριακού λαού, αρνείται να δώσει στους  τούρκους  έστω και το  00.28% Κυπριακού εδάφους, αλλά ούτε και σπιθαμή γης, αλλά ούτε και αποδέχεται την Δ.Δ.Ο σαν βάση λύσης του προβλήματος μας. Ο κ. Αναστασιάδης μπήκε μόνος του στη φάκα και εγκλωβίστηκε όπως ένα ποντίκι για λίγο τυρί, για να  πετύχει τους σκοπούς του και να ικανοποιήσει τους στόχους των Αγγλοαμερικανότουρκων και τους ολίγους εδώ επανενωτικούς, που θα τον χειροκροτούσαν ως ένα μεγάλο εθνικό νικητή και μεγάλο... ευεργέτη της Κύπρου !!
Λογάριασαν λάθος, αυτοί που συναποφάσισαν το όλο παιχνίδι εναντίον της μοίρας του Κυπριακού Ελληνισμού και οι ευθύνες τους είναι βαριές και ασήκωτες και θα περάσουν στην Ιστορία, που θα γραφτούν βαριές σελίδες ενδοτισμού και κακών συμπεριφορών. Ο κ. Αναστασιάδης, Χριστόφιας και Γλαύκος Κληρίδης, με τα κατασκεύασμα τους του σχεδίου Ανάν και της Δ.Δ.Ο.  αποενοχοποίησαν την τουρκία και την έβγαλαν από την γωνιά και το αδιέξοδο και αναβάθμισαν με τον τρόπο  τους, τους  τούρκους.      
Εκείνο που παραμένει τώρα και είναι ορθό, πρέπει να ζητήσουμε από την Ενωμένη Ευρώπη και τον Ο.Η.Ε να μπει το Κυπριακό στη σωστή του βάση των ψηφισμάτων και αποφάσεων του Ο.Η.Ε και της Ενωμένης Ευρώπης. Εμείς εκεί στον Ρότσο μας, λέει μια Κυπριακή παροιμία. Είναι απαίτηση μας πλέον ο κ. Αναστασιάδης και η παρέα του, να υποβάλουν άμεσα τις παραιτήσεις τους, γιατί απέτυχαν παταγωδώς, γιατί δεν πήραν από τον Λαό μας, την έγκριση και τον χάρτη για συνομιλίες, αλλά ετσιθελικά, μυστικά και φασιστικά.

Με Εκτίμηση
Άριστος Κακουλής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...