Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Παρουσία Ε.ΛΑ.Μ. Λάρνακας στην περιφορά των επιταφίων


Αντιπροσωπία της Ε.Ο. Λάρνακας μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο της πόλης, Σωτήρη Ιωάννου, συμμετείχε στην περιφορά των επιταφίων των ενοριών της πόλης στην περιοχή της Ακρόπολης.
Με κατάνυξη και σεμνότητα τα μέλη μας συμμετείχαν ενεργά στην περιφορά του επιταφίου του Αγιού Ιωάννη του Θεολόγου κρατώντας τα εθνικά και θρησκευτικά λάβαρα επιβεβαιώνοντας το σύνθημα ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Συνειδητά τα στελέχη του Κινήματός μας απέφυγαν την εξέδρα στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται μόνο ο Μητροπολίτης με τους ιερείς και όχι οι διάφοροι βουλευτές, δημοτικοί συμβούλοι και στελέχη κομμάτων. Δυστηχώς κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ακόμη και τέτοιες θρησκευτικές τελετές για λόγους αυτοπροβολής και ψηφοθηρίας.
Χαρακτηριστικό της όλης βραδιάς ήταν τα λόγια του Μητροπολίτη Κιτίου, ο οποίος στηλίτευσε την απαγόρευση λειτουργίας στον Άγιο Γεώργιο Εξορινό αμφισβητώντας ανοιχτά και καθαρά τις προθέσεις του κατοχικού ηγέτη Μουσταφά Ακκιντζί. Μάλιστα, αναρωτήθηκε με ποιούς στην πραγματικότητα η πολιτική μας ηγεσία διαπραγματεύεται προκαλώντας τον εκνευρισμό των βουλευτών του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ. Φαίνεται πως η αλήθεια πονάει και ξινίζει..







Επ’ ευκαιρίας η Ε.Ο. Λάρνακας του Ε.ΛΑ.Μ. εύχεται σε όλους Καλή Λαμπρή και η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και την Ανάσταση και Απελευθέρωση της Κύπρου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...