Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ





Όσοι ακόμη από εμάς τους μεγάλους σε ηλικία,  ενώ ζούμε και θυμόμαστε την  Ιερή ιστορία της βασανισμένης μας Κύπρου, οφείλουμε και έχουμε υποχρέωση να την διδάσκουμε καθημερινά στους νεότερους, για να γνωρίζουν την αληθινή ιστορία μας, τα θλιβερά γεγονότα της Αγγλικής αποικιοκρατίας και τους Εθνικούς μας Αγώνες, που έζησαν οι πρόγονοι μας, κι’εμείς της τελευταίας γενιάς, γιατί κάποιοι πολιτικάντηδες σήμερα, για δικούς τους σκοπούς προσπαθούν να αλλοιώσουν την πραγματική ιστορία μας, ή ακόμη την απαρνούνται δυστυχώς σκόπιμα και προσπαθούν να την μετατρέψουν σε πλαστή ιστορία. Ένα κατασκεύασμα φθοράς και μαυρίλας, για να εξυπηρετήσουν τα  συμφέροντα των τούρκων κατακτητών μας, στους Νεότουρκους Ερντογάν και  Ακκιτζί, οι οποίοι βρήκαν συμμάχους κάποιους ηγετίσκους  και λαμόγια της εξουσίας.




Όμως στις μέρες μας, ακόμη υπάρχει το γνήσιο προζύμι και ο καταστατός, οι άνθρωποι που έζησαν και λένε την πραγματική και Αυθεντική Αλήθεια με ισχυρές μαρτυρίες με το κεφάλι ψηλά, η οποία γίνεται τρισδιάστατη στον ορίζοντα και φωτίζει τον ουρανό της Πατρίδας μας.  Εφ’ όσον λοιπόν, υπάρχει αυτό το προζύμι και ο καταστατός, δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα πολιτικάντη ή ηγετίσκο να αλλοιώσει την ιστορία μας και να ξεπουλήσουν την Κύπρο και τον λαό μας στους τούρκους. Δεν μπορεί κανείς λοιπόν να αρνηθεί το Ενωτικό Δημοψήφισμα της 15ης Ιανουαρίου του 1950 που ψήφισε το 95.7% των Ελληνοκυπρίων, ή τον  Ιερό Πόθο των προγόνων μας για την   ΕΝΩΣΗ με την Μητέρα Ελλάδα, μα ούτε τα φυλακισμένα Μνήματα, και τα κρατητήρια των Άγγλων της Κοκκινοτριμιθιάς και τα βασανιστήρια των Αγωνιστών μας, τις κεντρικές φυλακές και την Αγχόνη που πέρασαν εννέα νέα Παλληκάρια της ΕΟΚΑ 55’59 στην Αιωνιότητα, ή την θυσία του Σταυραετού του Μαχαιρά Γρηγόρη Αυξεντίου, που σήμερα βλέπουν από ψηλά κάποιους και τρίζουν τα κόκαλα τους, μα ούτε τα λόγια του Ήρωα Κυριάκου Μάτση... ου περί χρημάτων τον Αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί Αρετής.
Για να βρίσκονται σήμερα στην εξουσία αυτοί οι ηγετίσκοι και πολιτικάντηδες που ξεγέλασαν τον Κυπριακό Ελληνισμό και  θησαυρίζουν με τους ψηλούς τους μισθούς, κάποιοι Ήρωες και Αγωνιστές της ΕΟΚΑ 55’59 έδωσαν την ζωή τους για την Ελευθερία της Πατρίδας μας.

Αρα λοιπόν σήμερα, ο Κυπριακός Ελληνισμός, νοιώθει μεγάλη Υπερηφάνεια, γιατί πιστεύει στην Ιστορία του  και σιγά – σιγά, εκτοπίζει τους σημερινούς πολιτικάντηδες που προσπαθούν να τουρκέψουν την Μαρτυρική μας Πατρίδα κι’ εμάς, δια μέσου της Δ.Δ.Ο ως δήθεν «λύση». Σήμερα η Ελλάδα είναι το στήριγμα μας και το απέδειξε περίτρανα κατά την διάρκεια των συνομιλιών στο Μοντ Πελεράν και στη Γενεύη  και καθημερινά δίνει απαντήσεις στις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Αρα η Κύπρος μας έχει μέλλον και ο λαός μας θα επιβιώσει.


Αριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...