Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Ανεξέλεγκτοι οι πράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη: Το DEB ζητά δημοψήφισμα για τα δικαιώματα των “τούρκων”!

Ανεξέλεγκτοι οι πράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη: Το DEB ζητά δημοψήφισμα για τα δικαιώματα των “τούρκων”!

Σε προκλητικές δηλώσεις, που οδηγούν στην αποσταθεροποίηση στην Θράκη, προχώρησε ο πρόεδρος του τουρκόφιλου μορφώματος DEB.
Χαρακτηριστικό επί του θέματος είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία υπό τον τίτλο «Ζητά δημοψήφισμα τώρα το DEB!» γράφει τα εξής:


«Δηλώσεις-φωτιά του προέδρου του τουρκόφιλου Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς στο πλαίσιο εκδηλώσεων τουρκόφιλου συλλόγου στον Έβρο. Ζητά ανοιχτά δημοψήφισμα για τα δικαιώματα της… υποτιθέμενης τουρκικής μειονότητας της Θράκης.
Φυσικά υπάρχει αγώνας κατά του κράτους που βρίσκεται έναντι ημών, όντος μια μεγάλη οικονομική και πνευματική δύναμη που προσπαθεί να εξαφανίσει τους τούρκους της δυτικής Θράκης. Σε καθετί που προτάσσει η μειονότητα ας γίνει δημοψήφισμα. Κάνω ανοιχτή έκκληση να δούμε τι λέει η μειονότητα στα θέματα της ταυτότητας, της Παιδείας, των μουφτειών και των βακουφίων. Εμείς στις ευρωεκλογές είδαμε το εξής: Σε αυτούς που έλεγαν πως εμείς διαλύσαμε τη μειονότητα και την εξαφανίσαμε υψώθηκε ένα μήνυμα από τη Δυτική Θράκη και αυτό ήταν οι ψήφοι που εσείς δώσατε στο DEB” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσαβούς.
Η παραπάνω δήλωση έγινε στις 6 Μαΐου στο χωριό Κόμαρα του Έβρου, όπου οργανώθηκαν για 12η φορά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μειονότητας Νότιου Έβρου οι γιορτές Χιντρελέζ και Άνοιξης.


Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Τσαβούς εξαπέλυσε και  πάλι βέλη μίσους κατά της χώρας μας, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δυστυχώς το ελληνικό κράτος προσπαθεί σε κάθε επίπεδο να εξαφανίσει τους τούρκους της Δυτικής Θράκης”.»
Πατώντας πάνω στην πλήρη ανυπαρξία του Ελληνικού (;) κράτους, το DEB και το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής προχωρούν σε συνεχείς επιδείξεις  δύναμης, με απώτερο σκοπό την προετοιμασία του εδάφους για την κοσοβοποίηση της Θράκης.
Φυσικά, κανείς εισαγγελέας δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτές τις (νέες) προκλητικές δηλώσεις των εγχώριων πρακτόρων της Τουρκίας. Το μόνο που φαίνεται ότι ενδιαφέρει την εισαγγελία είναι τα συνθήματα που λένε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και η αντίθεση στην λαθρομετανάστευση, αφήνοντας τους τουρκόφιλους εντελώς ασύδοτους.

Διαβάστε επίσης: Μήνυση Χρυσής Αυγής κατά των πρακτόρων της Άγκυρας, του DEB και του ψευδομουφτή για την ανθελληνική τους δράση - ΒΙΝΤΕΟ
Βόμβα στην Θράκη από τον Πασόκο πράκτορα της Άγκυρας, Ιλχάν Αχμέτ: Ζητά διεξαγωγή δημοψηφίσματος για να επιβληθεί η Σαρία!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...