Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Αστυνομία Σκέψης στα πρότυπα του Ερντογάν από την κυβέρνηση


Σύμφωνα με πρωινό δημοσίευμα γνωστής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, η κυβέρνηση ετοιμάζεται στο ερχόμενο διάστημα να καταθέσει προς ψήφιση στην βουλή νομοσχέδιο με το οποίο «η Αστυνομία αποκτά την εξουσία να αφαιρεί από το διαδίκτυο με συνοπτικές διαδικασίες, υλικό που προάγει τον ρατσισμό, το μίσος και την ξενοφοβία και παράλληλα, να εμποδίζει την πρόσβαση στους χρήστες του διαδικτύου από την Κύπρο, σε ιστοσελίδες που διαπιστώνει ότι προάγουν τα εγκλήματα μίσους».

Η κυβέρνηση του Δημοκρατικού Συναγερμού, με πρόφαση δήθεν τον ρατσισμό, έχοντας προφανώς ως πρότυπο το καθεστώς  του Ερντογάν, ετοιμάζεται να δημιουργήσει αστυνομία σκέψης στο μέχρι σήμερα «ελεύθερο» διαδίκτυο, για να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Με τον ίδιο τρόπο, έχοντας ως πρόφαση δήθεν τον ρατσισμό, οι μηχανισμοί του Facebook έχουν διαγράψει οριστικά την επίσημη σελίδα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), καθώς μοναδικό τους πρόβλημα απ’ ότι φαίνεται είναι οι Έλληνες Εθνικιστές.
Οι προσπάθειες της κυβέρνησης να ανακόψει την ραγδαία άνοδο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ως τώρα έχουν πέσει στο κενό, όπως έγινε και με την αύξηση του εκλογικού μέτρου λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές. Η κυβέρνηση τρομοκρατημένη από την ανταπόκριση που έχουν οι θέσεις του ΕΛΑΜ στην κοινωνία ετοιμάζεται με μεθοδεύσεις που παραπέμπουν σε απολυταρχικά καθεστώτα να δημιουργήσει μια αστυνομία σκέψεις που θα αποφασίζει κατά το δοκούν τι είναι «ρατσιστικό»  με ξεκάθαρο στόχο να πλήξει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Ας το αντιληφθούν καλά όσοι μας πολεμούν, πως η φωνή της αλήθειας και της Εθνικής Αντίστασης, η μοναδική αγνή και πατριωτική πολιτική φωνή στην Κύπρο ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...