Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Καταλυτικός ο ρόλος του ΕΛΑΜ – Απομακρύνεται η καρκινογόνα κεραία από την Γερμασόγεια


Δυναμική ήταν η παρουσία μελών και στελεχών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) το πρωί του Σαββάτου (23/9) σε εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Γερμασόγειας, με σκοπό την απομάκρυνση κεραίας που ανήκει σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας, η οποία αποδεδειγμένα έχει προκαλέσει σωρεία προβλημάτων υγείας στους κατοίκους της περιοχής.

Καταλυτικός ήταν ο ρόλος που διαδραμάτισε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στην τελική απόφαση για οριστική απομάκρυνση της κεραίας, τόσο με την δυναμική παρουσία στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, αλλά και ενημερώνοντας τους πολίτες για τους κινδύνους που εγκυμονούν από την ημέρα εγκατάστασης της κεραίας.
Ο Επαρχιακός Επικεφαλής Λεμεσού στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους κατοίκους της περιοχής τόνισε πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, χωρίς μισόλογα, στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή, καλώντας τους να συνεχίσουν ακατάπαυστα τον αγώνα τους.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, χωρίς τυμπανοκρουσίες συνεχίζει ακατάπαυστα τον αγώνα του, στηρίζοντας έμπρακτα τον Λαό στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά, τόσο έξω στους δρόμους, αλλά και θεσμικά εντός της βουλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...