Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ερχόμαστε…


«Στερνός απ’ όλους διάβηκε κι ο σαλπιγκτής στο χώμα.
Της σάλπιγγάς του ο αντίλαλος δεν είχε σβήσει ακόμα…»
Είναι και αυτό το αρχινημένο πολεμικό εμβατήριο του Σαλπιγκτή που δεν πρόκαμε να τελειώσει, που προσμένει την ώρα της ανάστασης του για να ολοκληρωθεί και να ηχήσει και πάλι το χαρμόσυνο μήνυμα της Νίκης. Το μήνυμα αυτό που κρατά καλά φυλαγμένο ο Σαλπιγκτής καθώς, όντας άθαφτος, λιώνει στον ήλιο και στη βροχή μιας αλησμόνητης γης. Αυτό το μήνυμα κουβαλά τις ιαχές των Μαραθωνομάχων, το Μόλων Λαβέ του Λεωνίδα και των τρακοσίων του γενναίων πολεμιστών, την Ανηφοριά του Παλληκαρίδη, το ερασιθάνατο του Σολωμού και όλων των ηρωικά πεσόντων του Έθνους. Το μήνυμα του νεκραναστημένου Σαλπιγκτή αποτελεί προσταγή για τον κάθε Εθνικιστή! Εντολή για τη κάθε μάχη να μην λιγοψυχήσουμε, να φανούμε αντάξιοι, επιφορτισμένοι με το υπέρτατο χρέος της απόλυτης Νίκης!

Στη τελευταία εκλογική μάχη για τη προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο εξήλθε ο μεγάλος νικητής, παγιώνοντας τη θέση του ως ένα σημαντικό αντίβαρο στο εξαθλιωμένο, γονατισμένο πολιτικό κατεστημένο. Από δεκάδες, γίναμε εκατοντάδες και τώρα χιλιάδες. Προχωρούμε με το κεφάλι ψηλά, πάντα Εμπρός, εμφορούμενοι με τις Ιερές παρακαταθήκες του Έθνους. Παρόλη τη θλιβερή λασπολογία στην οποία οι αντίπαλοι μας συνεχίζουν να επιδίδονται, ένα ουσιαστικό ποσοστό του κυπριακού Ελληνισμού έδειξε έμπρακτα τη στήριξη του στις ξεκάθαρες μας θέσεις, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο καιρός γαρ εγγύς!
Δεν γινόμαστε όλοι παθητικοί δέκτες της δουλοπρέπειας και του φόβου που τεχνηέντως καλλιεργείται σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής έχοντας ως πάγιο στόχο την διάλυση κάθε μορφής αντίστασης! Εμείς βροντοφωνάξαμε ότι είμαστε ΑΝΤΙΟΠΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ κρατώντας τη γαλανόλευκη ψηλά και ο κόσμος μας τίμησε με τη ψήφο του ενισχύοντας τη τάση για απεγκλωβισμό από τη πλήρη τουρκοποίηση της Ελληνικής μεγαλονήσου μας. Στεκόμαστε μπροστά στο συρματόπλεγμα που μας υποδεικνύει την κατοχή και Αγωνιζόμαστε για ένα ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ που θα σβήσει μόνο με τη πολυπόθητη Απελευθέρωση!
Δεν ανεχόμαστε το διασυρμό της Εθνικής μας αξιοπρέπειας μέσα από ραγιάδικες πρακτικές και δουλικές συμπεριφορές! Απαιτούμε κλείσιμο των οδοφραγμάτων και κάθε λογής σχέση με το παράνομο έκτρωμα των κατεχομένων! Ενίσχυση των ασθενέστερων εισοδηματικά τάξεων που έχουν πληγεί από τη οικονομική κρίση, ενδυνάμωση της Εθνικής Φρουράς, εθνοκεντρισμό στη Παιδεία και αξιοπρεπείς συνθήκες στο τομέα της Υγείας!
Αντιδρούμε σθεναρά σε κάθε μορφής αντεθνική πολιτική που σκοπό έχει τη πολτοποίηση της ταυτότητας μας, την αλλοίωση και το τεμαχισμό της Ιστορίας μας, την ηθελημένη αμνησία  απέναντι στις Προσταγές της Ιστορικής Μνήμης!
Δεν λησμονούμε Αυτούς που με τη θυσία τους πότισαν το δέντρο της Λευτεριάς! Η θυσία τους αποτελεί οδηγό για τη πορεία εμάς και των παιδιών μας! Στεκόμαστε σθεναρά ενάντια στη φαλκίδευση των Εθνικών μας επιδιώξεων και αντιτασσόμαστε στη προσαρμοστική πολιτική της δουλοπρέπειας!
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ πιο αποφασισμένοι από ποτέ, για να αναστήσουμε τη δόξα του Έθνους μέσα από τα νικηφόρα εμβατήρια των μαχών! Αφουγκραζόμαστε τον ήχο της σκουριασμένης σάλπιγγας του τελευταίου στρατιώτη που άφησε τα Ιερά οστά του κάτω από τον ήλιο της Ελληνικής Μικρασιάτικης γης. ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ότι  αυτές οι «νύχτες  σιγής και  φρίκης» που βιώνουμε ως Ελληνισμός σύντομα θα μετατραπούν σε μια Ολόχρυση Αυγή για τον Ελληνισμό. Τότε θα ακουστεί το  θριαμβευτικό σάλπισμα πιο δυνατά και πιο περήφανα από ποτέ:
“Μα θα ‘ρθει, θά ‘ρθει ένα πρωί που ΕΣΥ θα τους χτυπήσεις
με την παλιά σου σάλπιγγα τους νέους σκοπούς της Νίκης!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...