Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Οι πολιτικοί της Σουπιάς



Είναι γνωστό πως ο Ελληνισμός σε Ελλάδα και Κύπρο περιστοιχίζεται από λαούς βαρβάρους που εποφθαλμιούν τα Ελληνικά εδάφη ενώ ήδη κατέχουν πολλά από αυτά!
Η πρωτοφανής αυτή κατάσταση επιβεβαιώνεται στις μέρες μας όπου η τουρκία προκαλεί σε Αιγαίο και Κύπρο ενώ η Αλβανία καταπιέζει την Ελληνική  μειονότητα στην Β. Ήπειρο και διεκδικεί την Ν. Ήπειρο.
Το κρατίδιο των Σκοπίων αφού έχει πλαστογραφήσει την Ιστορία μας  απαιτεί την ονομασία “Μακεδονία” και την επέκταση των συνόρων του μέχρι τον Όλυμπο!


Στην Κύπρο ο πολεμικός στόλος των τούρκων έχει μπλοκάρει τις εργασίες της ΕΝΙ στην περιοχή Σουπιά εμποδίζοντας μας να αντλήσουμε τον πλούτο που βρίσκεται στην κυπριακή ΑΟΖ.
Οι τραγικά ανεπαρκείς “ηγέτες” του Ελληνισμού τονίζουν  συνεχώς την “νούσιμη και νηφάλια “ πολιτική που ακολουθούν, βαφτίζοντας έτσι την ανικανότητά τους να υπερασπιστούν την ακεραιότητα και ασφάλεια αυτών που τους ψήφισαν και τους έφεραν στην εξουσία σε Ελλάδα και Κύπρο.
Οι προεδρικές εκλογές στην Κύπρο έδειξαν ότι αυτός ο λαός αρχίζει να διεκδικεί τα δίκαιά του και να ασπάζεται τις ιδέες και τις πρακτικές του Ε.ΛΑ.Μ. Το υψηλό ποσοστό του Εθνικού Λαίκού Μετώπου δεν ήταν ψήφος διαμαρτυρίας αλλά αποδοχή μεγάλης μερίδας του λαού  της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδεολογίας.
Ας μην διαμαρτύρονται λοιπόν οι αρσακειάδες του νεοφιλελευθερισμού, οι εραστές της δολοφονικής ιδεολογίας του κομμουνισμού και οι ανέραστες αντιφασίστριες για την άνοδο του Λαίκού Εθνικισμού στην Κύπρο.
Κάποτε σε μια εκδήλωση του Κινήματος κατά της λαθρομετανάστευσης είχαμε πει πως όταν χίλια χέρια υψωθούν στον Ήλιο τότε οι εχθροί του Έθνους θα αισθανθούν την δύναμη του Εθνικισμού. Τον προηγούμενο μήνα, σχεδόν 28.000 χέρια έριξαν στις κάλπες το φηφοδέλτιο του Ε.ΛΑ.Μ., στηρίζοντας την υποψηφιότητα του προέδρου και συναγωνιστή μας, Χρίστου Χρίστου.

 Το σύνθημα  ¨Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες“  αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...