Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Πολεμικές ιαχές από τις τουρκικές φυλλάδες για την εκ νέου απόρριψη του αιτήματος έκδοσης για τους «8» πραξικοπηματίες


Πολεμικές ιαχές από τις τουρκικές φυλλάδες για την εκ νέου απόρριψη του αιτήματος έκδοσης για τους «8» πραξικοπηματίες

Λίγη ώρα μετά την νέα άρνηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης να παραδώσει, για διαπόμπευση και εκτέλεση, τους τούρκους στρατιωτικούς στα χέρια του Ερντογάν, τα φερέφωνα του σουλτάνου άρχισαν ήδη τον πόλεμο με «πύρινους» πρωτοσέλιδους τίτλους στις ιστοσελίδες τους, οι οποίες κάνουν λόγο για «ελληνικό σκάνδαλο».


Οι τουρκικές φυλλάδες από την πρώτη στιγμή είχαν εκφράσει αυτό που ο ίδιος ο Ερντογάν δεν μπορούσε να πει ευθέως, ότι δηλαδή οι Έλληνες Στρατιωτικοί αιχμαλωτίστηκαν ως «αντάλλαγμα» για τους «8», συνδέοντας έτσι τις δύο υποθέσεις.
Βέβαια, διαβάζοντας ανάμεσα από τις γραμμές, ας έχουμε κατά νου ότι μπορεί οι τουρκικές φυλλάδες να λυσσομανούν στην συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά ο σουλτάνος να απαιτεί πιο ουσιαστικά πράγματα, όπως π.χ. παραχωρήσεις στα Εθνικά Θέματα.
Οι επιθέσεις των τούρκικων εφημερίδων εντάσσονται σαφέστατα στο πλαίσιο των τουρκικών προκλήσεων έναντι της χώρας μας, οι οποίες εντείνονται για να κρατάνε σε δουλοπρεπή στάση τα γιουσουφάκια (μην ξεχαστούν και σηκωθούν για να… ξεμουδιάσουν), αλλά ας έχουμε και την υποψία ότι μπορεί οι τουρκικές απαιτήσεις πίσω από τις προκλήσεις μπορεί να είναι και… μεγαλύτερες από όσο αφήνουν να φανεί.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εγχώριοι υποτακτικοί του Ερντογάν τηρούν σιγή ιχθύος για το ζήτημα της τουρκικής επιθετικότητας και δέχονται αδιαμαρτύρητα τις επιθέσεις του σουλτάνου.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lussajane-oi-tourkikes-fullades-me-thn-ek-neou-aporripsh-tou-aithmatos-gia#ixzz5A00oIjvn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...