Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

“Τούρκοι δεν ξεχνώ, θα εκδικηθώ” βροντοφώναξαν χιλιάδες Εθνικιστές! Δυναμική συγκέντρωση και πορεία στην τουρκική πρεσβεία - Βίντεο, Φωτογραφίες

Η ελληνική απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις, αλλά και τον ενδοτισμό των ελλαδιτών πολιτικών δόθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές.


Με μία δυναμική συγκέντρωση στην Βασιλίσσης Σοφίας στείλαμε το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης εντός και εκτός συνόρων.
Χαιρετισμούς απηύθυναν οι συναγωνιστές βουλευτές Β. Καρακώστας και Γ. Σαχινίδης. Κύριος ομιλητής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
Ακολούθησε οργανωμένη πορεία προς την τουρκική πρεσβεία, που είχε αποκλειστεί από αστυνομικές κλούβες και πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ.
Μπροστά στο Μνημείο των Ιμίων ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και φωνάξαμε τα συνθήματα: "Τούρκοι μογγόλοι δολοφόνοι" και "Ελλάς Ελλάς Ή Ταν Ή Επί Τας".
Οι αντισυγκεντρώσεις των αριστερών ταγμάτων εφόδου δεν τόλμησαν να πλησιάσουν την εκδήλωσή μας. Ο Αγώνας ενάντια στον ενδοτισμό και την προδοσία συνεχίζεται.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkoi-den-jechnw-tha-ekdikhthw-brontofwnajan-chiliades-ethnikistes-dunami#ixzz592hXovbW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...