Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Σαρωτική νίκη των Εθνικών Ιδεών στην Ουγγαρία: Κέρδισε με άνεση την αυτοδυναμία ο Βίκτορ Όρμπαν - Καταστροφή για την αντιπολίτευση .


Κλαυθμός και οδυρμός ξέσπασε για άλλη μία φορά στην Ευρώπη των τοκογλύφων ύστερα από την σαρωτική νίκη του πατριώτη πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν στις χθεσινές εκλογές.


Παρά τις προσπάθειες των Βρυξελλών και τις απειλές που δεχόταν η κυβέρνηση της Ουγγαρίας πανταχόθεν για την υιοθέτηση εθνικιστικών θέσεων στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, με την επιμονή της να μην τους δέχεται στο έδαφός της, κατάφερε να αποσπάσει περίπου 48,5% των ψήφων και την αυτοδυναμία στην Βουλή με 133 έδρες από τις 199. Όπως μπορείτε να δείτε και στον χάρτη, το κόμμα του Όρμπαν κέρδισε σχεδόν όλες τις περιφέρειες της χώρας.
Στην δεύτερη θέση με αρκετά υψηλό ποσοστό ήρθε το επίσης εθνικιστικό Jobbik, το οποίο απέσπασε περίπου 19,54% των ψήφων και εξέλεξε 26 βουλευτές, αναδεικνύοντας τις εκλογές στην Ουγγαρία ως μία ξεκάθαρη νίκη των Εθνικών Ιδεών και αντίστοιχα ξεκάθαρη ήττα για τους αντεθνιστές – σοσιαλιστές, οι οποίοι καταποντίστηκαν χάνοντας την μισή τους εκλογική δύναμη.
Τεράστια συμμετοχή στις εκλογές
Οι ουγγρικές εκλογές χρησίμευσαν και ως το τέλος ενός από τους βασικούς μύθους του συστήματος, σύμφωνα με τον οποίο οι εθνικές ιδέες ευνοούνται από την αποχή στις εκλογές.
Εχθές ήταν από την αρχή ξεκάθαρο ότι θα υπήρχε πρωτοφανής συμμετοχή. Από νωρίς το πρωί ήταν γεμάτα τα εκλογικά κέντρα, γεγονός που οδήγησε τον πρόεδρο των σοσιαλιστών να κάνει και σχετικές δηλώσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονταν από αισιοδοξία.
Τελικώς, από ό,τι αποδείχτηκε, οι ψηφοφόροι συνέρρεαν μαζικά στις κάλπες για να ευχαριστήσουν τους Εθνικιστές που είναι μια από τις λίγες χώρες πανευρωπαϊκών χωρίς χτυπήματα τζιχαντιστών στα εδάφη τους ή αργυρώνητες ΜΚΟ να διαταράσσουν τον κοινωνικό ιστό.
Προσωπική ήττα του Σόρος και των ΜΚΟ
Η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία είναι μια προσωπική ήττα του άρχοντα χιλιάδων ΜΚΟ, ουγγροεβραίου χρηματιστή Τζορτζ Σόρος. Ο Σόρος είχε δώσει εκατομμύρια δολάρια σε προπαγανδιστικές εκστρατείες τόσο επί ουγγρικού, όσο και επί ευρωπαϊκού εδάφους εναντίον της κυβέρνησης Όρμπαν, λόγω των αντιμεταναστευτικών και ευρωσκεπτικιστικών της θέσεων.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση από ουγγρικού εδάφους των ΜΚΟ του εν λόγω προσώπου, καθώς και το κλείσιμο του «πανεπιστημίου» που είχε ιδρύσει για να κάνει πλύση εγκεφάλου στην ουγγρική νεολαία. Από τότε η πλειονότητα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Σόρος αφορούσε την Ουγγαρία και την Ελλάδα της Χρυσής Αυγής.
Σαρώνει πανευρωπαϊκά ο Εθνικισμός
Οι Εθνικές Ιδέες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κερδίζουν την μάχη, κατακτώντας την μία χώρα μετά την άλλη. Ακόμα και στις περιπτώσεις που τελικώς οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης καταφέρνουν να κερδίσουν τις εκλογές, δεν καταφέρνουν να το κάνουν χωρίς την σοβαρότατη εκπροσώπηση των Εθνικιστών.
Είναι απολύτως βέβαιο πως οι καιροί πλησιάζουν για να πάρουν τα ηνία της Ευρώπης οι Εθνικιστές και να αναστρέψουν την παρακμή της από τις δεκαετίες της φιλελεύθερης και μαρξιστικής διακυβέρνησης και διαφθοράς.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sarwtikh-nikh-twn-ethnikwn-idewn-sthn-ouggaria-kerdise-me-anesh-thn-autodun#ixzz5CFgB8jXe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...