Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Το ΕΛΑΜ τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς – Έλληνες εργάτες ενωθείτε


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς και τους αγώνες για την καθιέρωση καλύτερων συνθηκών εργασίας και μεγαλύτερης εργατικής αξιοπρέπειας.

Σήμερα όμως στην Κύπρο, οι εργατικές κατακτήσεις όπως αυτή του οκτάωρου, των καλύτερων μισθών και της αργίας της Κυριακής, καταπατούνται κατάφωρα από τις μνημονιακές πολιτικές της παρούσας Κυβέρνησης του ΔΗΣΥ. Από την άλλη, το ΑΚΕΛ, το οποίο δήθεν κόπτεται για τους εργάτες, αποδεικνύεται, μέσω των σκανδάλων που εμπλέκεται, πως είναι κόμμα διαπλεκόμενο με την οικονομική ελίτ που κυβερνά τον τόπο. Ενώ, ο «ενδιάμεσος χώρος», δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από όσα προαναφέραμε, αφού αποτελεί το μακρύ τους χέρι.
Για μας είναι ξεκάθαρο ότι η εργασία είναι η κινητήριος δύναμη του Έθνους μας που κάτω από την ομπρέλα του θα συνενώσει όλους τους Έλληνες, οι οποίοι θα αγωνιστούν για Κοινωνική Δικαιοσύνη. Μόνο ενωμένος ο λαός μας, εργατικός και δημιουργικός θα επιβιώσει και θα αναδειχθεί, γι’ αυτό παραφράζουμε το μαρξιστικό ρητό και λέμε «Έλληνες Εργάτες ενωθείτε».
Ζήτω η Ελληνική Πρωτομαγιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...