Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΚΥΠΡΟΣ . ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ

Όπως γράφτηκε στον τύπο και σύμφωνα και με ανακοίνωση της Αστυνομίας και οι τέσσερις συλληφθέντες οι οποίοι παραδέχθηκαν την διάπραξη του διπλού στυγερού φονικού, ενός από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν ποτέ διαπραχθεί στην Κύπρο, είναι χρήστες σκληρών ναρκωτικών.


Το ότι όλοι ήταν χρήστες σκληρών ναρκωτικών δεν χρειαζόταν να μας το πουν οι φωστήρες μας, αποδεικνύεται από τα πολλά λάθη που έκαναν κατά την διάπραξη του εγκλήματος, καθώς επίσης και από τις πολλές μανιώδεις μαχαιριές που επέφεραν στα θύματα τους. Μαχαιριές που κάποια κυρία ‘’ειδικός’’ που μετακάλεσε η Κυβέρνηση μας από την Ελλάδα, τις απέδωσε αποκλειστικά σε σεξουαλικό πάθος η/και σεξουαλική κακοποίηση.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνος και επιρρεπής μπορεί να είναι κάποιος στο έγκλημα όταν παίρνει σκληρά ναρκωτικά. Αυτό όμως που σαν λαός και πολιτεία κάνουμε ότι δεν γνωρίζουμε, είναι πώς οι περισσότεροι νέοι μας καταλήγουν στα ναρκωτικά.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ.

Κόμματα, Αστυνομία και πολιτικοοικονομικό γενικότερα σύστημα, χρηματοδοτούνται από τον υπόκοσμο και τους εμπόρους ναρκωτικών για να τους κάνουν πλάτες. Αυτό δεν το λέγω μόνο εγώ είναι πλέον κοινό μυστικό. Αυτό το ομολόγησε επίσης με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Λεμεσού ‘’Κανάλι’’, ο πρώην Βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος του ΔΗΣΥ Χρίστος Πουργουρίδης. Ο κ. Πουργουρίδης ανάφερε επίσης ότι κατέχει στοιχεία για τα όσα συγκλονιστικά αναφέρει. Και εγώ αναρωτιέμαι. Σε ένα ευνομούμενο και δημοκρατικό κράτος που κάποιοι ακόμα διατείνονται ότι είμαστε, δεν έπρεπε ο Γενικός μας Εισαγγελέας, ο οποίος δυστυχώς κατάντησε ένα διακοσμητικό στοιχείο και ο ‘’Yes Man’’ του διεφθαρμένου πολιτικοοικονομικού κατεστημένου, να ενεργήσει αυτεπάγγελτα και να καλέσει τον κ. Πουργουρίδη να του δώσει τα στοιχεία τα οποία ο ίδιος λεει ότι κατέχει και να τα διερευνήσει;

Το γράφω για χρόνια τώρα και θα το επαναλάβω. Οι πλείστοι νέοι μας που καταφεύγουν στα ναρκωτικά, είναι οι νέοι που τους περιθωριοποιεί το σύστημα. Ένα σύστημα που προάγει το ρουσφέτι, την αναξιοκρατία, τον νεποτισμό, ένα σύστημα που δεν διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες στους νέους, που καταπατεί ανθρώπινες αξίες και δικαιώματα. Ένα σύστημα που οδήγησε την Κύπρο ένα βήμα πριν την τουρκοποίηση και τον Λαό της στην οικονομική εξαθλίωση και τον κοινωνικό αμοραλισμό.

Αν πραγματικά θέλουμε να σώσουμε τους νέους μας από την μάστιγα των ναρκωτικών, πρέπει πρώτα να ωριμάσουμε πολιτικά σαν λαός. Να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο εναλλάσσουμε και ανακυκλώνουμε στην εξουσία το ελεεινό παλαιοκομματικό κατεστημένο, το οποίο αποτελεί συγκοινωνούντα δοχεία με τον υπόκοσμο και τους εμπόρους ναρκωτικών, τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα. Ας συνειδητοποιήσουμε επί τέλους ότι οι μεγαλύτεροι εχθροί της Κύπρου και τους Λαού της δεν είναι οι ξένοι, οι μεγαλύτεροι μας εχθροί βρίσκονται εντός των τειχών και αυτούς πρέπει να βρούμε τρόπους να απαλλαγούμε.

Όμηρος Αλεξάνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...